Over Ivan De Vadder: Het DNA van Vlaanderen

07 feb
Haacht - GC Den Breughel

Ivan De Vadder: Het DNA van Vlaanderen

De organisatie van de lezing is een samenwerking tussen Davidsfonds Rotselaar, Kampenhout, Hever-Boortmeerbeek-Schiplaken en Haacht.

dinsdag 7 februari 2023 om 20:00 uur

Politiek journalist Ivan De Vadder brengt ons zijn kritische analyse over de recente politieke evolutie. Hij bekijkt de houding van de Vlamingen tegenover de politieke partijen. Hoe weerspiegelen de waarden en overtuigingen van de Vlamingen zich in zijn beoordeling van de politieke partijen?  Hoe zien we de democratie en wat denken we over de politieke toekomst? Een verhelderende uiteenzetting die ons doet nadenken!

Ivan De Vadder is al bijna dertig jaar journalist in de Wetstraat. Daarnaast presenteerde hij ook tien jaar lang ‘De Zevende Dag’, is een vast gezicht bij de verkiezingsprogramma’s op de VRT en leidt nu al verschillende jaren ‘De afspraak op vrijdag’ waarin hij de politieke actualiteit van de week bespreekt met zijn gasten.

De organisatie van deze lezing is een samenwerking van de Davidsfondsafdelingen Haacht, Hever-Boortmeerbeek-Schiplaken, Kampenhout en Rotselaar. GC ‘Den Breughel’ in Haacht ligt zowat in het middelpunt en is dus een logische keuze.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 15,00
Standaard € 18,00

Tickets bestel je door over te schrijven op rekeningnummer BE78 4316 1455 5186, op naam van Davidsfonds Haacht, met de vermelding: "Ivan De Vadder_Davidsfonds Rotselaar".

Meer info:  Philippe Hendrix
via rotselaardavidsfonds@gmail.com  of  0497/822046 

Labels: Mens & MaatschappijPolitiekLezingRolstoeltoegankelijkActiviteitauteurslezinglezing